Kütahya'da Deprem

Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi. Kütahyada sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi.


Virusten Olen Kisi Et Aracinda Tasindi Guncel Haberler Gelin

8 hours agoSon dakika.

Kütahya'da deprem. AFAD verilerine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1304 sıralarında 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege Bölgesindeki deprem hareketliliği zaman zaman şiddetini artırarak devam ediyor. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti. Kütahyada korkutan deprem. Kütahyanın Gediz ilçesinde deprem oldu.

31 Ağustos 2021 1417 Güncellendi. Kütahyada deprem AFAD saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı.

Kütahyada saat 1404te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 şiddetindeki deprem saat 1404de meydana geldi.

AFAD saat 0600da meydana ve merkez üssü Gediz ilçesi olan depremin büyüklüğünü 38 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki şiddetli depremin Afyonkarahisar Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildiği öğrenildi. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahyanın Gediz ilçesinde deprem oldu. GÜNCEL 31082021 1415 31082021 1417. 8 hours agoKütahyada saat 1404te bir deprem meydana geldiAFAD depremin merkez üssünü Altıntaş büyüklüğünü 50 olarak duyurdu.

AFADdan alınan bilgiye göre depremin 50 şiddetinde ve yerin 7 kilometre derindliğinde. 8 hours agoKütahyada deprem. AFAD verilerine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te 50 büyüklüğünde bir deprem.

Kütahyada 5 büyüklüğünde deprem olduğu bilgisi ajanslara düşerken depremin merkez üssü ise Altıntaş ilçesi olarak kaydedildi. 31 Ağustos 2021 1438. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken.

Kütahyanın Altıştaş ilçesinde deprem meydana geldiği bildirildi. 8 hours agoKütahyada 5 büyüklüğünde deprem. AFAD depremin merkez üssünün Kütahya büyüklüğünün ise 5 olduğunu açıkladı.

Kandilli ise depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı. 31 Ağustos 2021 Salı 1402. 6 hours agoKütahyada deprem.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre saat 2315te merkez üssü Kütahyanın Simav. AFAD Kütahyada saat 0600da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu. AFAD Kütahyada saat 0600da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu.

8 hours agoKütahyada deprem Kütahya 50 ile sallandı. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. 8 hours agoKütahyada 5 büyüklüğünde deprem.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti. AFAD verilerine göre Kütahya Altıntaşta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberiAFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kütahyada 59 büyüklüğündeki depremin ardından 46 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı daha meydana geldi. Depremle ilgili açıklamada bulunan AFAD Kütahyanın Altıntaş. Depremin derinliği 716 kilometre olarak ölçüldü.

31 Ağustos 2021 Salı 1457. İhlas Haber Ajansı - Haberler 3. Ankara Eskişehir Afyon ve Kütahyada hissedilen bir deprem meydana geldi.

31 Ağustos 2021 - 1426. Kütahya Aydınlarda saat 1404 te meydana gelen depremin büyüklüğü 50 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 49 olarak.


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Haber Sitesi Adli Kullanicinin Haberbox Panosundaki Pin Baskanlar Marmaris Haber


Van Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Haber Hayat Ikiz


Asayis Haberleri Panosundaki Pin


Bigudili Anne Blogger Yalniz Anne Olmak Babasiz Cocuk Buyutmek Anne Olmak Anne Ebeveyn Olmak


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Atina Yunanistan Haber


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Samsun Da Pitbull Dehseti Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Pitbull Kopek Fotograf


Guncel Panosundaki Pin


Depremde Hasar Goren 30 Metrelik Minare Is Makineleriyle Yikildi Camiler Istinat Duvari


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


Haberler Panosundaki Pin